Paniekaanval

Wat ik doe

Ik help sinds 2005 mensen die last hebben van angst, paniekaanvallen, hyperventilatie enzovoort. Ik doe dat via een nieuwsbrief (die niets kost) en een betalend coachingprogramma dat meerdere weken duurt. Tijdens die coaching leer je stap voor stap en op eigen tempo hoe je dit alles kan aanpakken.

Wil je weten wat ik wel en niet voor je kan betekenen? Hoe de coaching in elkaar zit, wat het kost etc? Stuur me dan een mail naar geert@paniekaanval.com en leg me kort je probleem uit.

Alles wat je me mailt wordt volledig vertrouwelijk behandeld. Ik ben geen arts, maar werk volgens dezelfde confidentialiteitsprincipes.

Disclaimer:Ik kan spijtig genoeg niet iedereen helpen.

Over Mij

Mijn naam is Geert Verschaeve en ik heb gedurende 14 jaar last gehad van Paniekaanvallen en had bijna dagelijks een paniekaanval of een angstig gevoel.

In 2004 heb ik eindelijk een oplossing gevonden en toen ben ik o.a. deze website gestart om andere mensen te helpen.

Ik ben geen arts, geen psycholoog, ik ben gewoon iemand die het zelf had, die een methode bedacht om ervan af te geraken en die aan andere mensen uitlegt.

Je kan hier op twee manieren hulp vinden. Of via de gratis nieuwsbrief die ik elke week verstuur, met tips en technieken in om angst en paniekaanvallen aan te pakken, of via het betalende CD Programma dat mijn klanten van thuisuit volgen om op eigen tempo hun paniekaanvallen weg te werken.

Zijn er risico's?

Het is wel belangrijk dat je altijd eerst via je arts gaat, om fysieke oorzaken of problemen uit te sluiten. Verder moet je ook weten dat het moeite en inzet zal vergen om hier vanaf te raken. Maar die moeite heb ik en de andere mensen op de site er ook voor over gehad en het is het waard hoor!

Op de site hier kan je die methode via de "mails met tips" die ik verstuur starten. Daarnaast kan je bij mij ook een CD Cursus kopen indien je paniekaanvallen je leven echt verstoren.

Geert

Indien je extra vragen hebt, dan kan je me hier contacteren. Ik antwoord steeds binnen de 48u.

Mail me tips om Paniekaanvallen aan te pakken

 

DISCLAIMER: De inhoud van deze website vervangt de raad van je arts niet en bevat geen medisch advies of medische behandeling. Wanneer je vragen hebt over je gezondheid dien je daar steeds eerst met je arts over te praten. Negeer nooit de raad van je arts of wacht niet om met hem contact op te nemen. De nieuwsbrief en alles wat je op deze site vindt kan en zal geen ziektes genezen. Ik kan niet iedereen helpen en de resultaten verschillen van persoon tot persoon. Angst overwinnen vergt tijd en moeite, dat is nu eenmaal zo. Maar geloof me, het is die moeite en inzet waard!