Paniekaanval

Meer info over de betalende coaching die ik bied? Mijn klanten kopen een coaching programma aan dat meerdere weken duurt waarin je leert hoe je angst en paniekaanvallen kan aanpakken. Wil je daar meer info over? Hoe we te werk gaan, wat het kost etc?


Dan stuur je me best een mail waarin je kort je probleem uitlegt (alles wat je me vertelt wordt volledig confidentiëel behandeld). Daarna leg ik je uit wat ik wel en niet voor je kan betekenen, hoe het werkt, wat het kost etc. Zodat je kan beslissen of het iets voor jou is of niet. Je kan me altijd contacteren op geert@paniekaanval.com - ik probeer binnen de 48u te antwoorden.

Het fysieke postadres van Paniekaanval.com is:

 

DISCLAIMER: De inhoud van deze website vervangt de raad van je arts niet en bevat geen medisch advies of medische behandeling. Wanneer je vragen hebt over je gezondheid dien je daar steeds eerst met je arts over te praten. Negeer nooit de raad van je arts of wacht niet om met hem contact op te nemen. De nieuwsbrief en alles wat je op deze site vindt kan en zal geen ziektes genezen. Ik kan niet iedereen helpen en de resultaten verschillen van persoon tot persoon. Angst overwinnen vergt tijd en moeite, dat is nu eenmaal zo. Maar geloof me, het is die moeite en inzet waard!